ITnovadors

QUÈ FEM

Ajudem a la definició d’objectius de millora mitjançant l’anàlisi de la situació actual.

Consultoría Tecnológica

Analitzem la situació de les empreses i els ajudem a definir els seus objectius de millora. Identifiquem quins canvis s’han d’introduir en els processos operatius clau per millorar la seva eficiència i en els processos de suport per garantir la seva implantació. I establim quines són les solucions tecnològiques més adequades en cada cas.

Big Data

Les arquitectures Big Data permeten el processat i anàlisis de las 3 V (Volum, Varietat i Velocitat), oferint un nou horitzó analític a les solucions clàssiques corporatives. Oferim un servei integral d’implantació i desenvolupament de solucions i arquitectures Big Data des de la ingestió de la informació fins la visualització i anàlisis.

BUSINESS INTELLIGENCE

Les tecnologies de Business Intelligence li ajuden a obtenir el màxim rendiment analític del seu negoci, detectant aquella informació útil entre el mar de dades corporatiu i presentant-lo de forma fàcil i intel·ligible en sistemes d’informes o quadres de comandament. Les capacitats analítiques es veuen incrementades amb nous sistemes de pressupostació, planificació i simulació d’escenaris futurs. Oferim un servei integral en tot l’àmbit de Business Intelligence amb les eines líders del mercat.

GESTIÓ SAP

Les aplicacions estàndars de gestió són les aplicacions que no poden faltar al seu negoci donat que ens ajuden a ser més competitius en un mercat tan canviant. Capaces de suportar l’operativa diària de la seva companyia de forma ordenada, eficient, robusta i fiable. SAP és el fabricant de solucions de gestió número 1 en el món i TSD, com a partner implantador, ofereix un servei integral de consultoria tecnològica i de negoci per a dur la seva empresa a bon port.

DESENVOLUPAMENTS A MIDA

En més d’una ocasió, les aplicacions estàndars del mercat no s’adapten al 100% a les necessitats específiques del negoci o no ofereixen les solucions que la companyia necessita. Per a completar aquests casos, realitzem desenvolupaments de programació amb els frameworks i llenguatges més extesos del mercat, incloent la possibilitat de realitzar les versions mobile dels mateixos.

PRODUCTE

Amb el increment d’ús d’Internet i dels entorns mòbils, cada vegada és més necessari poder assegurar i emmagatzemar la informació sensible o ‘objectes electrònics’ en un entorn de confiança, robust segur. Els nostres productes li ofereixen aquesta tranquil·litat donat que permeten assegurar la integritat i autenticitat dels seus objectes electrònics (documents, imatges…) de forma transparent i senzilla a través del temps.

Qui som

Amb seus a Barcelona, Madrid i Andorra, som una consultoria tecnològica amb més de 10 anys d'experiència col·laborant amb empreses de sectors diversos i amb escenaris tecnològics diferents.
Sempre fent costat als nostres clients

Amb un equip format per més de 70 professionals amb una clara orientació al client i amb interès per conèixer i aplicar les últimes innovacions, identifiquem, assessorem i recomanem les propostes més adequades i personalitzades per millorar la competitivitat dels nostres clients.

Tenim una llarga experiència en clients de tots els sectors d’activitat, havent fet projectes en els àmbits de Solucions Estàndards de Gestió, Bussines Intelligence, Big Data, Formació, disseny e Implantació de sistemes a mida (departamentals, web i mobilitat) i el disseny i la paquetització de productes per Arxiu amb Valor Probatori

 • Analítics

  Amb un equip multidisciplinari amb pensament analític, actitud positiva, proactiva i constructiva i amb una clara orientació al client.

 • Seriosos

  Un alt grau de satisfacció expressat pels nostres clients

 • Professionals

  Garantit pel nostre equip multidisciplinar

 • Compromesos

  Som socis de

    

INNOVACIÓ

El departament d'innovació s'encarrega contínuament d'identificar reptes i oportunitats que poden sorgir observant i parlant amb els clients, els proveïdors i els empleats.

La nostra metodologia es basa en identificar oportunitats, convertir-les en projectes, fer sessions de contrast en innovació oberta per ratificar i validar o per desestimar els projectes i dur-los a terme com més aviat possible.

A hores d'ara duem a terme tres projectes:

 • DDCore : Valida i transforma grans volums de dades per ajudar-te en les teves càrregues i migracions.
  Aquest projecte ja està en una fase avançada de penetració en mercat.
 • Xcontrolling : Un projecte basat en la millora de la gestió de processos per a empreses de servei i producte.
  Aquest projecte està en fase de definició.
 • Subvencontol : hi ha moltes administracions i empreses privades que necessiten gestionar subvencions i ajudes però no tenen una interfície amigable a través de les eines existents. Per això estem definint una aplicació web a través de la qual es pugui accedir a un entorn que permeti publicar aprovar i revisar els continguts des d'una aplicació web i el ciutadà el tingui molt accessible per consultar.
  Aquest projecte està en fase de contrast.

Últimes Noticies

Contacte